ARCHIV

Vložte svůj text...

Prodej pečiva Pátek a Pondělí

V Malé Hraštici bude v pátek 2.4. a v pondělí 5.4. prodej našeho čerstvého pečiva a zákusků z okénka v Restauraci u Kapličky naproti cukrárně a to od 7:00 ráno 🥖🥨🥐

Uzavření pobočky DOBŘÍŠ

Kvůli současné pandemické situaci a uzávěrce hlavní silnice v Dobříši, které náš provoz velmi negativně ovlivnili, jsme se museli rozhodnout pro uzavření této pobočky a to od středy 3.3. 2021, prozatím do čtvrtka 11.3. 2021.

Z naší pece právě vytahujeme horkou novinku Domácí chléb třicítka - vynikající rustikální řemeslný chléb dle vlastní receptury je vyroben speciální technologií ze tří druh mouk, brambor a Žitného kvasu.

V okénku naproti cukrárně pro Vás připravujeme naši luxusní zmrzlinu, kterou si vyrábíme sami, tento víkend můžete ochutnat Jahodovou , Perníkovou , Malinový sorbet a nebo Choco Pretzel.

Chcete ochutnat tu nejlepší zmrzlinu?
Zastavte se na našich pobočkách v Dobříši, v Jílovišti a nebo v restauraci v Malé Hraštici na naši luxusní zmrzlinu, kterou si vyrábíme sami.

Na všech našich prodejnách pro Vás máme samozřejmě také bohatý výběr cukrovinek nejen na Velikonoce.

Již tento víkend pro Vás máme na všech našich pobočkách tyto lahodné Valentýnské speciality, které pro Vás připravil tým našich šikovných cukrářek, jako vzdy s láskou a pečlivostí.

větší množství chlebíčků (nad 20 kusů) je nutno objednávat osobně nebo telefonicky na pobočce minimálně jeden pracovní den předem (do 14:00)

Za účelem ověření kritérií hygieny výrobního procesu, byl Státní Zemědělskou a Potravinářskou inspekcí proveden odběr vzorku 1 šarže nebalené zmrzliny prodávané v naší provozovně Jílovišti, která byla vyrobena studenou cestou.

Nejnovější inspirace z dílny našich cukrářek zdobená jedlým zlatem a živými květinami

Je nám velkým potěšením, že všechny naše pobočky získaly certifikaci Czech Specials, která je partnerským projektem agentury CzechTourism a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.

Připravili jsme pro vás Valentýnskou nabídku lahodných srdíček:

Archiv starších článků naleznete zde