Indián, ašant nebo indiánek? Tento čokoládový koblížek, jak jej rozšiřovala Kuchařská kniha domácnosti, byl znám již začátku devatenáctého století. Jedna z verzí uvádí, že název vznikl, když Britové získali území Ašantů. V Holandsku zákusku říkají "negerzoen" čili černochův polibek. Ať tak či tak, lidé si tuto sladkou pochoutku zamilovali a ani dnes nesmí chybět v žádné cukrárně.
Složení:
vejce, cukr krupice, mouka pšeničná, , vanilka; bílky, kakaový prášek (kukuřičný škrob, aroma, barvivo riboflavin), kakaová hmota, sušená syrovátka,emulgatory sojový lecitin,polygrycerol-polyricin-oleat, aroma)
Alergeny:
1. Obiloviny obsahující lepek
3. Vejce a výrobky z nich
6. Sójové boby (soja) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj